SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA

Monday, 25 March 2013

DI SEBALIK AURAT KU YANG TERTUTUP.......OOO PANAS.
Dia menjadi pujaan ramai, sebaliknya bila dah tak laku dia mengambil jalan pintas dengan menceburi bidang politik untuk megembalikan popularitinya yang semakin dilupakan, pernah hangat dan menjadi perhatian ramai terutamanya wartawan hiburan dengan pelbagai tingkah lakunya yang begitu ketara tahap tertinggi meroyan, pada awalnya dia mendapat simpati ramai peminat seolah beliau diinayakan

Paling mengejutkan bila menukar imej sebagai muslimah dan sebaik menjanda kononnya menerima wahyu dan sedar yang amat sangat dengan pelbagai kesilapannya yang lalu, beralih menjadi model dengan memperagakan pakaian muslimah atau ratu tudung morden yang sebenarnya tak pun berapa nak menjadi.

Bukan itu sahaja malah sifat mencaci dan fitnah sudah menjadi kegemarannya kerana cara begini nampaknya boleh mempopularkannya kembali sebagai artis pencen yang dah lapok. beberpa gelaran atau award oleh rakyat dimenanginya termasuk juara pencalonan sebagai Ustazah megi @ segera, ustazah Buwah dan macam-macam lagi sekalipun setiap kali berceramah boleh buat orang ngantuk popular hanya setaraf Muka JERUK HANTU yang berangan 'cantik tak muka ka bie?' jual kosmetik.

Semakin kerap mencaci, fitnah, menghina, memuji diri sendiri menampakan betapa meroyannya janda nie, secara tak lansung peminatnya dulu sudah mula memahami kenapa dia boleh jadi menjanda. bukan sahaja memfitnah derta mencaci pemimpin kesayangan rakyat malah ada ketika menghina kematian perwira yang terkorban, mengeluarkan fatwa ikut sedap mulut bangkainya jer. kita cukup faham demi popular dia kekadang diluar dugaan buat kenyataan yang tiada akidah sambil membandingkan dia lah yang terbaik

Dengan kuasa tuhan akhirnya baru-baru ini beberapa siri pendedahan terbongkar, disebalik muslimahnya dia sudah ada yang mula mendedahkan pelbagai sifat tersembunyinya sebelum ini, rupanya dia juga paling buruk dan busuk, rupanya sebelum nie dia juga berniaga daging, bukan macam daging biasa yang reganya 20 atau 30 sekilo, sebaliknya boleh mencecacah nilai puluhan ribu Ringgit yang hanya boleh dimamah dan tak boleh dibuat gulai, adoiiii apa dah jadi nie?

Malah tanpa disedarinya pelbagai bukti mula didedahkan sehingga rakaman dailog atau sms yang selepas service seperti "Your service is very good sir" yang kononnya mengiktirafkan kehebatan pelangannya atau mungkin sekadar tidak mahu pelanggannya lari kot! sekalipun bahasa orang putihnya standard bangla jual strawberry di Cameroon Higland jer! jelas dia bukan baru dan dah bukan janggal dalam kerja nie. lebih menggemparkan bila khabarnya bakal ada pendedahan bukti dia terlibat dalam menjual daging untuk dimamah semasa berhias menjadi Artis Janda.

Dari orang tertarik kini dah mula yang muak dan trauma dengan perangai gampang dia, sesedap mulut jer nak caci dan buat kenyataan haram jadahnya, tunggu ler nanti bila dibongkar! tau ler nanti, kalau tak nyusahkan orang islam atau melayu tak boleh ker?.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...